PAMFLET: Miorița în varianta Hunedoreană-Video

3

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

3 COMENTARII

  1. Intr-adevar, bun pamfletul. L-ati pus cu o zi inainte pentru ca stiati ca va ateriza? A aterizat la o scoala de agenti de politie, asta inseamna ca va avea timp sa invete viitorii politisti cum se poate construi un heliport si o platforma betonata, in curtea unei institutii, ii poate invata cum se construieste o biserica in conditii ilegale, ii va putea invata cum se fac numirile si schimbarile din functie intr-un judet, ii va putea invata pe tinerii vitori politisti cum se poate conduce un judet daca esti inspector sef, prin imputerniciti. Ce este pacat ca din cate stiu, nu mai are titlul de doctor, sau il mai are? Va fii domn profesor sau domn doctor profesor?!
    P.S: Ati vorbit cu Nostradamus de stiati cu o zi inainte ca va ateriza undeva?!

  2. Intr-adevar, bun pamfletul. L-ati pus cu o zi inainte pentru ca stiati ca va ateriza? A aterizat la o scoala de agenti de politie, asta inseamna ca va avea timp sa invete viitorii politisti cum se poate construi un heliport si o platforma betonata, in curtea unei institutii, ii poate invata cum se construieste o biserica in conditii ilegale, ii va putea invata cum se fac numirile si schimbarile din functie intr-un judet, ii va putea invata pe tinerii vitori politisti cum se poate conduce un judet daca esti inspector sef, prin imputerniciti. Ce este pacat ca din cate stiu, nu mai are titlul de doctor, sau il mai are? Va fii domn profesor sau domn doctor profesor?!
    P.S: Ati vorbit cu Nostradamus de stiati cu o zi inainte ca va ateriza undeva?!

  3. Intr-adevar, bun pamfletul. L-ati pus cu o zi inainte pentru ca stiati ca va ateriza? A aterizat la o scoala de agenti de politie, asta inseamna ca va avea timp sa invete viitorii politisti cum se poate construi un heliport si o platforma betonata, in curtea unei institutii, ii poate invata cum se construieste o biserica in conditii ilegale, ii va putea invata cum se fac numirile si schimbarile din functie intr-un judet, ii va putea invata pe tinerii vitori politisti cum se poate conduce un judet daca esti inspector sef, prin imputerniciti. Ce este pacat ca din cate stiu, nu mai are titlul de doctor, sau il mai are? Va fii domn profesor sau domn doctor profesor?!
    P.S: Ati vorbit cu Nostradamus de stiati cu o zi inainte ca va ateriza undeva?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here