Ortacul de la Livezeni a pierdut lupta 

0
Minerul se afla într-un spital din Timișoara, după ce a fost victima unui accident de muncă produs în subteranul EM Livezeni din Petroșani.
Tragedia a avut loc la finele anului trecut, iar angajatul Complexului Energetic Hunedoara, sondor, a fost prins de un cuplaj al unui echipament minier din subteran. Marian Curec a fost rănit grav și după ce medicii de la Spitalul de Urgență Petroșani au reușit să-l stabilizeze, a fost transferat la Timișoara. Din păcate n-a mai rezistat iar duminică a decedat. Marian Curec, de 42 de ani, era angajat în minerit din anul 1993, la mina Livezeni lucrând din anul 1994. Acesta se afla la muncă în schimbul al doilea și se îndrepta spre locul de muncă unde avea de efectuat o ”lucrare de planare în fața unui dig”. Pe tarseu a alunecat fix în dreptul unui utilaj minier și a fost lovit în partea stângă a capului și la umăr.
Potrivit ISU Hunedoara, accidentul a avut loc la o adâncime de 300 de metri, iar colegii lui au reușit să-l scoată la suprafață de unde a fost preluat de echipele medicale. Accidentul de muncă mortal este anchetat de inspectorii ITM Hunedoara și de către procurori.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here