O judecătoare îi dă replica Laurei Codruța Kovesi: Minte în interviurile din presă!

0

Judecatoarea Florica Roman de la Curtea de Apel Oradea a produs dovada ca sefa DNA, doctorita Laura Kovesi (foto), minte in interviurile pe care le da presei de casa si in care este lasata sa se desfasoare in voie, fara sa primeasca nici macar o intrebare incomoda. Florica Roman a demonstrat, cu probe, ca Laura Kovesi a denaturat realitatea atunci cand a sustinut ca in 2016 DNA nu a incasat nicio restituire definitiva de dosar. Adevarul este ca, anul trecut, parchetul anticoruptie a avut cel putin o restituire definitiva de dosar. S-a intamplat chiar in cazul Floricai Roman, al carei dosar a fost restituit de ICCJ la DNA si care de la acel moment se afla in continuare in cercetare, scrie luju.ro.

Intr-o postare pe blogul propriu, de vineri 20 ianuarie 2017, intitulata “Realitatea o contrazice pe sefa DNA: in 2016 a existat cel putin un dosar DNA restituit definitiv la parchet”, judecatoarea Florica Roman reia mai multe declaratii facute il ultimele zile de doctorita Kovesi in periplul pe la publicatiile de casa, in care sefa DNA sustinea urmatoarele:

-”Nu avem nici o restituire definitiva in cursul anului trecut. Nici o restituire definitiva, ceea ce nu s-a mai intamplat in DNA de foarte multi ani. Sigur, numarul restituirilor era destul de mic. Dar acum, de cand functioneaza aceasta camera preliminara in care se invoca exceptii si in care se dezbat modul in care au fost administrate probele, nu avem nici o restituire definitiva”. (Digi 24)

-”Si tot in contextul calitatii (…) nu avem nici o restituire definitiva in cursul anului trecut. (…) nu avem nici o restituire definitiva in cursul anului trecut”. (ziare.com)

-”Am auzit anul trecut ca DNA face dosare care, din punct de vedere al calitatii, nu sunt bune. Pot sa va spun ca in cursul anului trecut, pentru prima data in multi ani in DNA, este primul an in care nu avem nici o restituire definitiva” (TVR1).

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here