Mort pe loc după ce a izbit un cal aflat pe șosea-VIDEO

0

Tragicul accident de circulație a avut loc în această seară, în zona Jieț-Petrila din Valea Jiului, iar tânărul aflat la volan nu a avut nici cea mai mică șansă de a scăpa cu viață. Potrivit șefului Poliției Petrila, Ovidiu Zaharie, bărbatul de 30 de ani, din Petrila, aflat la volanul unui autoturism Opel nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a ibzit în plin un cal care se afla pe mijlocul drumului, iar autoturismul și-a continuat deplasarea încă o porțiune de drum și s-a oprit într-un stâlp.

Două echipe de prim ajutor au încercat să-i salveze viața șoferului, însă nu s-a mai putut face nimic explică comandamntul Detașamentului de Pompieri Petroșani, Adrian Avram.  Martorii cred că șoferul ar fi avut o viteză extrem de mare, de peste 100 de kilometri la oră în condițiile în care calul a fost practic rupt în două și împrăștiat pe o distanță de circa 50 de metri.
Localnicii susțin că Primăria Petrila se face  vinovată de faptul că nu a luat nici o măsură în a-i obliga pe proprietarii de animale să le supravegheze și oricând poate avea loc o tragedie asemănătoare.
Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și ar putea fi cercetat penal și proprietarul calului pentru că și-a lăsat animalul nesupravegheat pe un drum deschis circulației rutiere. Ironia sorții face ca bărbatul decedat în accident să fi fost cercetat penal de polițiști pentru infracțiuni la regimul circulației.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here