Monica Iacob-Ridzi a fost eliberată condiționat

36

Monica Iacob-Ridzi, fost ministru al Tineretului și Sportului a cerut astăzi eliberarea condiționată după aproape trei ani executați din pedeapsa de cinci primită pentru fapte de corupție.
Monica Iacob-Ridzi, a cerut judecătorului să îi accepte solicitarea pentru că starea sa de sănătate este precară și are acasă doi copii mici, de 4, respectiv 7 ani, care sunt afectați de desparțirea de mamă și au nevoie de consiliere psihologică. Mai mult,Monica Iacob-Ridzi,a muncit în timpul detenției,participat la cursuri de formare profesională și a scris și o lucrare stiințifică în ciuda faptului că medicii au declarat-o inaptă de muncă.
Magistrații de la Judecatoria Gherla au decis că Monica Iacob-Ridzi, va fi eliberată condiționat.
Decizia de vineri nu este definitivă şi poate fi atacată la instanţa superioară de către procurori.
 
 

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

36 COMENTARII

  1. Daca facea puscarie, nevinovata, cum isi dau unii cu parerea pe aici, facea plangere la institutii internationale si scapa de pedeapsa si mai lua si niste despagubiri! Cum le luati voi apararea hotilor….!

  2. Daca facea puscarie, nevinovata, cum isi dau unii cu parerea pe aici, facea plangere la institutii internationale si scapa de pedeapsa si mai lua si niste despagubiri! Cum le luati voi apararea hotilor….!

  3. Daca facea puscarie, nevinovata, cum isi dau unii cu parerea pe aici, facea plangere la institutii internationale si scapa de pedeapsa si mai lua si niste despagubiri! Cum le luati voi apararea hotilor….!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here