MISIUNEA ÎN STAŢIUNEA MONTANĂ BANSKO DIN BULGARIA, CONTINUĂ

0

Poliția Română desfăşoară activităţi de ordine şi siguranţă publică, împreună cu poliţişti bulgari, în staţiunea montană Bansko.
În perioada Crăciunului, un polițist român, cunoscător al limbii bulgare a acţionat, în localitatea Bansko, acordând sprijin colegilor bulgari atât pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, cât şi la intermedierea relaţionării turiştilor români cu autorităţile bulgare.
În cadrul activităţilor desfăşurate, colegul nostru a consiliat peste 140 de turiști români și a participat, alături de cei bulgari şi de cei greci, la 5 intervenţii la evenimente, acestea vizând pierderea unor documente și bunuri pe pârtia de schi.
La debutul misiunii din Bulgaria, polițistul român a continuat tradiţia activităților anterioare, de a interrelaţiona cu personalul unităţilor hoteliere din staţiunea turistică pentru a le prezenta acestora scopul misiunii încredinţate, totodată, comunicându-le coordonatele lor de contact.
Este al optulea sezon de iarnă în care se organizează asemenea misiuni, activităţile anterioare bucurându-se de apreciere din partea turiştilor din România, care au avut astfel posibilitatea de a se adresa direct poliţiştilor români pentru soluţionarea unor probleme, deşi se aflau pe teritoriul altui stat.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here