Minoră dispărută de acasă

0
Polițiștii din Călan au fost sesizați cu privire la faptul că o fată de 13 ani a plecat de acasă. Persoanele care dețin informații utile, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul de urgență 112.
La data de 29 octombrie a.c., Poliția Orașului Călan din cadrul I.P.J. Hunedoara a fost sesizată de o femeie din localitate cu privire la faptul că fiica sa, Ene Diana-Mihaela, în vârstă de 13 ani, a plecat la școală în dimineața zilei de 24 octombrie a.c și nu a mai revenit.
Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că minora a mai fost plecată de la domiciliu, fiind internată recent într-un centru de primire minori, de unde a fost adusă acasă de mama sa, la data de 21 octombrie a.c..
Semnalmentele: înălțime 1,30 metri, ten măsliniu, corpolență atletică, păr șaten, tuns potrivit, față ovală, semne particulare: o cicatrice pe obrazul drept, în apropierea ochiului.
La data plecării de la domiciliu, minora purta o jachetă de fâș de culoare gri, pantaloni și bluză de trening de culoare neagră cu dungi albe, iar în picioare purta pantofi sport de culoare albă.
Polițiștii efectuează investigații și activități de căutare a fetei, aceasta fiind dată în urmărire națională.
Persoanele care dețin informații utile anchetei, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul de urgență 112.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here