UPDATE: A fost găsită! Minoră de 9 ani din Petrila, dată dispărută

0

UPDATE: Minora din Petrila a fost gasita si este audiata de polițiști, urmand a fi încredințată mamei. Aceasta nu a fost victimizata pe durata absenței de la domiciliu. Peste noapte a fost găzduită de o familie, in vecini. A fost sesizat Serviciul de Protecția Copilului din cadrul Primăriei, pentru  anchetă socială.
 
Poliţiştii din Hunedoara caută o minoră, de 9 ani, care a dispărut la data de 10 decembrie, din Petrila.
Persoanele care deţin informaţii pentru găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul de telefon 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.
 
La data de 11 decembrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara au fost sesizați de o femeie, de 26 de ani, din Petrila, că fiica sa, în vârstă de 9 ani, a dispărut.
În fapt, din verificări a reieșit că, la data de 10 decembrie a.c., în jurul orei 18.00,  minora ar fi mers la un magazin din orașul Petrila, fiind însoțită de bunica ei.
După ce au terminat de făcut cumpărături, bunica ar fi însoțit-o pe minoră până aproape de locuință (în zona Pieței Căprioara), după care bunica s-a întors la serviciu, însă minora nu a mai revenit la domiciliu.
LĂBAN DENISA-ALEXANDRA, de 9 ani, are aproximativ 1,55 m înălțime, aproximativ 45 kg., ochi căprui, fața rotundă,  păr scurt în părți și lung în față, de culoare șaten.
Minora a mai plecat voluntar de acasă, însă, de fiecare dată, a fost găsită pe raza municipiului Petroșani ori a orașului Petrila.
La momentul dispariției, minora purta o geacă verde închis, cu blană roz, o pereche de pantaloni sport albaștri cu negru, ghete negre cu model roz.
Persoanele care deţin informaţii care să ducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul de telefon 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here