Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, consideră că a fost vorba despre corupţie în cazul cetăţeanului italian care pretindea că este medic

0

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, consideră că este vorba despre corupţie în cazul funcţionarei de la Direcţia de Sănătate Publică care i-a eliberat codul de parafă cetăţeanului italian care pretindea că este medic.

Ministrul a declarat miercuri că funcţionara de la DSP a răspuns că a făcut gestul din milă.

“Ştiţi care a fost replica funcţionarei de la DSP când a fost întrebată de ce a făcut acest lucru, a spus: din milă. Nici eu nu am înţeles de cine i-a fost milă şi cine i-a indus această milă faţă de cine”, a afirmat Pintea la postul de radio Europa FM.

Întrebată dacă s-ar putea bănui că este vorba despre corupţie în acel caz, Sorina Pintea a răspuns: “Cu siguranţă, cu siguranţă, este principala bănuială”.

Ea a spus că vrea să vadă documentele în cazul cetăţeanului italian şi a spus că există mărturii că acesta a intrat în sala de operaţii.

“Vreau să văd documentele, să văd dacă efectiv a intrat în sala de operaţie, dar există mărturii că a făcut-o. Poate era un talent nativ ….”, a spus ministrul Sănătăţii.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here