Ministrul pentru Diaspora – Natalia Intotero

3

Județul Hunedoara va avea un ministru în Guvernul condus de Viorica Dăncilă.
Deputatul PSD Natalia Intotero este propunerea pentru Ministerul Românilor de pretutindeni.
Natalia Intotero s-a născut în data de 14 ianuarie 1976, la Brad. În 2002 a absolvit Colegiul de Institutori limba engleză din cadrul Universității de Vest Timișoara, iar apoi în 2006 – Facultatea de Limba și literatura română – limba și literatura engleză, iar în 2007 – Facultatea de Relații Internaționale și Studii Europene la Universitatea „Spiru Haret” din București. A fost institutor și mai apoi profesor la mai multe școli din municipiul Brad.
A fost consilier local la Brad și mai apoi consilier județean – iunie 2004 – martie 2009. În martie 2009 a devenit secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe, ocupându-se de relații interinstituționale. A ocupat acest post până în octombrie 2009.
Aflată la al doilea mandat de deputat, pe zona Bradului, Intotero a fost secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe pe probleme de relații interinstituționale.
În perioada mai 2012-decembrie 2012 a fost secretar de stat la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.
Natalia—Elena Intotero și-a început activitatea politică în cadrul Partidului Social Democrat (PSD), având chiar funcția de președinte al TSD Hunedoara.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here