Ministrul Muncii, anunț important pentru toți pensionarii: Pensiile vor fi plătite anticipat, înainte de Paște

3

Ministrul Muncii Lia Olguța Vasilescu a declarat, la România TV, că românii își vor primi pensiile cu două zile mai devreme decât de obicei, adică pe 14 aprilie, pentru a se putea bucura de Paște.
Astfel, plata drepturilor acelor pensionari care primesc pensia prin intermediul poștei va începe cu data de 12 aprilie.

Plata pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi cu caracter special, care se achită odată cu pensiile, prin poștă, se va efectua în intervalul 12 – 26 aprilie, la domiciliul beneficiarilor.
Persoanele avizate la domiciliu, își pot ridica pensiile până în data de 27 aprilie, de la ghișeele subunităților poștale.
Pentru beneficiarii care își primesc drepturile prin conturi bancare, plata acestora va începe din data de 14 aprilie, conform convențiilor pe care Casa Naţională de Pensii Publice le are încheiate cu aceste bănci.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

3 COMENTARII

  1. Adică cum să ne bucurăm de SF.Pasti dacă primim pensia în data de 26 aprilie? Iar minte d-na Vasilescu? Se bucură doar UNII pensionari! Așa e corect spus.Deci iar se face discriminare între pensionari.

  2. Adică cum să ne bucurăm de SF.Pasti dacă primim pensia în data de 26 aprilie? Iar minte d-na Vasilescu? Se bucură doar UNII pensionari! Așa e corect spus.Deci iar se face discriminare între pensionari.

  3. Adică cum să ne bucurăm de SF.Pasti dacă primim pensia în data de 26 aprilie? Iar minte d-na Vasilescu? Se bucură doar UNII pensionari! Așa e corect spus.Deci iar se face discriminare între pensionari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here