Miner prins în surpare: ”Haideți, faceți ceva, salvați-mă!”

117
Salvatorii minieri de la Lupeni și cei de la Salvamin Petroșani, dar și colegii celor trei mineri prinși de surpare, fac eforturi supraomenești pentru a-și salva camarazii. Se înaintează greu și cu riscuri imense, dar toți se gândesc cu speranță că după muntele de huilă cei trei ortaci sunt teferi.  ”Haideți, faceți ceva, salvați-mă!”, le-ar fi cerut unul dintre ortaci salvatorilor.
 Vom reveni

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

117 COMENTARII

  1. Doamne ajuta sa iasa sanatosi la ziua. Avand copiii toti. Dumnezeu sa le ajute sa fie bine ! Acolo lucram, multi oameni Dumnezeu stie cum ne ajuta si ne tine in viata.

  2. Doamne ajuta sa iasa sanatosi la ziua. Avand copiii toti. Dumnezeu sa le ajute sa fie bine ! Acolo lucram, multi oameni Dumnezeu stie cum ne ajuta si ne tine in viata.

  3. Doamne ajuta sa iasa sanatosi la ziua. Avand copiii toti. Dumnezeu sa le ajute sa fie bine ! Acolo lucram, multi oameni Dumnezeu stie cum ne ajuta si ne tine in viata.

  4. Mina trebuia închisă conform unei decizii UE, semnata și asumata de actualii conducători, încă de luna trecuta. De ce se lucra în exploatare ilegal? Sa plătească ministrul, secretarul de stat Vișan care știa de acest acord cat și conducerea CEH!

  5. Mina trebuia închisă conform unei decizii UE, semnata și asumata de actualii conducători, încă de luna trecuta. De ce se lucra în exploatare ilegal? Sa plătească ministrul, secretarul de stat Vișan care știa de acest acord cat și conducerea CEH!

  6. Mina trebuia închisă conform unei decizii UE, semnata și asumata de actualii conducători, încă de luna trecuta. De ce se lucra în exploatare ilegal? Sa plătească ministrul, secretarul de stat Vișan care știa de acest acord cat și conducerea CEH!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here