Mesajul unei fetițe de nouă ani, către președintele Iohannis: Fie-vă milă de mine, grațiați-o pe mama!

0

Ana Maria, fetița de 9 ani a cărei mamă se află în arest – după ce a furat mâncare pentru a-și hrăni copilul – a spus joi, la Antena 3, că și-ar dori foarte mult ca președintele Klaus Iohannis să-i grațieze părintele.
”Dacă un om mare, cum ar fi domnul președinte Iohannis, i-ar da o grațiere (mamei – n.r.), aș vrea să o văd de ziua mea acasă. Să aibă milă de mine, de un copil fără ajutor și să-i dea grațiere, să o văd în afara pușcăriei”, i-a transmis fetița, joi, președintelui Klaus Iohannis.
Copila a fost invitată joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, și întrebată de Mihai Gâdea ce le-ar transmite celor care pot schimba legi, Ana Maria a răspuns: ”Să aibă milă de mine și să mi-o aducă pe mama acasă cât mai repede”.
Femeia a fost arestată, după ce a încercat să fure mâncare dintr-un magazin pentru fiica sa, pentru că nu aveau bani să-i cumpere.
”De un an și o lună nu am mai văzut-o pe mama”, a spus fetița. Totodată, ea a ținut să le dea un sfat și celor de vârsta ei: ”Copiii care o au pe mama lor lângă ei să o prețuiască în fiecare clipă”.
”Ea a vrut doar să mă hrănească și a vrut binele, dar a făcut un rău (a furat – n.r.), pentru că nu avea cu ce să mă hrănească”, a explicat copila.
Fetița a terminat clasa a III-a cu calificativul ”foarte bine” și a spus că își dorește să se facă medic veterinar, pentru că iubește foarte mult animalele.
 

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here