Medicul Mihai Lucan, plasat în arest la domiciliu

39

Magistrații Curții de Apel au decis arestul la domiciliu pentru medicul Mihai Lucan.

Curtea de Apel Bucureşti a judecat vineri contestaţia depusă de DIICOT împotriva deciziei de lăsare în libertate a medicului Mihai Lucan, acuzat într-un dosar de delapidare a Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca, cu un prejudiciu de cinci milioane de lei.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

39 COMENTARII

  1. Stau si incerc sa inteleg ce se intampla cu acest doctor din ce spun cei care incearca sa faca lumina in acest caz..ca avea o filiera foarte bine pusa la punct pentru asa ceva..ca este un medic valoros..ca avea aranjate deja prioritati VIP…ma mahneste ca face apel la procurori ca vor sa distruga sistemul medical din tara asta..sa inteleg ca el reprezinta ” sistemul ” in defavoarea celor multi si saraci sau naivi ? Vreau sa cred ca un singur doctor nu reprezinta ministerul sanatatii in totul lui..!!

  2. Stau si incerc sa inteleg ce se intampla cu acest doctor din ce spun cei care incearca sa faca lumina in acest caz..ca avea o filiera foarte bine pusa la punct pentru asa ceva..ca este un medic valoros..ca avea aranjate deja prioritati VIP…ma mahneste ca face apel la procurori ca vor sa distruga sistemul medical din tara asta..sa inteleg ca el reprezinta ” sistemul ” in defavoarea celor multi si saraci sau naivi ? Vreau sa cred ca un singur doctor nu reprezinta ministerul sanatatii in totul lui..!!

  3. Stau si incerc sa inteleg ce se intampla cu acest doctor din ce spun cei care incearca sa faca lumina in acest caz..ca avea o filiera foarte bine pusa la punct pentru asa ceva..ca este un medic valoros..ca avea aranjate deja prioritati VIP…ma mahneste ca face apel la procurori ca vor sa distruga sistemul medical din tara asta..sa inteleg ca el reprezinta ” sistemul ” in defavoarea celor multi si saraci sau naivi ? Vreau sa cred ca un singur doctor nu reprezinta ministerul sanatatii in totul lui..!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here