MANDAT EUROPEAN DE ARESTARE, PUS ÎN EXECUTARE DE POLIŢIŞTI

0

Un tânăr, căutat de autoritățile din Belgia pentru omor și furt (fapte comise în Belgia), a fost depistat de polițiștii bihoreni.

 
Polițiștii Secţiei nr.5 de Poliție Rurală Oradea au depistat, în localitatea bihoreană Săbolciu, un tânăr, de 22 de ani, din localitatea Drăgeşti, județul Bihor, pe numele căruia autorităţile belgiene au emis pe numele acestuia un mandat european de arestare. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunilor de omor calificat și furt, pe teritoriul Begiei.
 
Pentru depistarea lui, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.
 
Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale l-au prezentat pe cel în cauză la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea, pe numele său fiind emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.
 
Tânărul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. Marți, 26 iunie, a fost prezentat la Curtea de Apel Oradea, instanța de judecată emițând pe numele său un mandat de arestare provizorie pentru 15 zile, în vederea predării către autoritățile din Belgia.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here