Scandal in fața Parlamentului

1299

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

1299 COMENTARII

  1. Dragi mei am toata stima pentru acesti oameni , nu se mai poate acesti oameni care ne conduc neu furat tot , au furat diplome au furat doctorate au furat tut ce se poate fura neau furat copii eau dus in alte tari sa munceasca , acum vror sa ne fure si dreptul la exsprimare , nustiu ce vror sa ne mai fure? .

  2. Dragi mei am toata stima pentru acesti oameni , nu se mai poate acesti oameni care ne conduc neu furat tot , au furat diplome au furat doctorate au furat tut ce se poate fura neau furat copii eau dus in alte tari sa munceasca , acum vror sa ne fure si dreptul la exsprimare , nustiu ce vror sa ne mai fure? .

  3. Dragi mei am toata stima pentru acesti oameni , nu se mai poate acesti oameni care ne conduc neu furat tot , au furat diplome au furat doctorate au furat tut ce se poate fura neau furat copii eau dus in alte tari sa munceasca , acum vror sa ne fure si dreptul la exsprimare , nustiu ce vror sa ne mai fure? .

  4. Comunisti si dictatori si-au batti joc de o natiune frumoasa . Tinerii alungati peste hotare pentru un trai mai bun ,batrani nevoiasi si bolnavi farà copii lagna ei ,copii mici care plang de dorul parintilor plecati la munca in strainatate, spitale mizere .Jos cu hotii .Nos paratia pentru Romanii care sunt in strada.Registrati.

  5. Comunisti si dictatori si-au batti joc de o natiune frumoasa . Tinerii alungati peste hotare pentru un trai mai bun ,batrani nevoiasi si bolnavi farà copii lagna ei ,copii mici care plang de dorul parintilor plecati la munca in strainatate, spitale mizere .Jos cu hotii .Nos paratia pentru Romanii care sunt in strada.Registrati.

  6. Comunisti si dictatori si-au batti joc de o natiune frumoasa . Tinerii alungati peste hotare pentru un trai mai bun ,batrani nevoiasi si bolnavi farà copii lagna ei ,copii mici care plang de dorul parintilor plecati la munca in strainatate, spitale mizere .Jos cu hotii .Nos paratia pentru Romanii care sunt in strada.Registrati.

  7. Rezistaţi dar sunteţi puţini. Dacã doar atâţi români sunt nemulţumiţi este grav. Nu mi-am imaginat niciodatã cã românii sunt atât de fricoşi şi laşi. Dacã este aşa atunci îşi meritã soarta.

  8. Rezistaţi dar sunteţi puţini. Dacã doar atâţi români sunt nemulţumiţi este grav. Nu mi-am imaginat niciodatã cã românii sunt atât de fricoşi şi laşi. Dacã este aşa atunci îşi meritã soarta.

  9. Rezistaţi dar sunteţi puţini. Dacã doar atâţi români sunt nemulţumiţi este grav. Nu mi-am imaginat niciodatã cã românii sunt atât de fricoşi şi laşi. Dacã este aşa atunci îşi meritã soarta.

  10. Manipulare, instigare și destabilizarea țării! HAOS total! Legea RASPUNDERII MAGISTRAȚILOR URGENT votată în PARLAMENTUL ROMÂNIEI!Strada nu rezolvă problemele țării noastre! Suntem dezamăgiți de ceea ce de întâmplă la ora actuală!