Funeraliile Regelui Mihai I al României

1803

Puteti urmarii integral Funeraliile Regelui Mihai I al Romaniei, mai jos.
Funeraliile Regelui Mihai I al României

Funeraliile Regelui Mihai I al României la Curtea de Argeș

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

1803 COMENTARII

  1. Exact, asta este desigur propaganda comunista(psdista), de ce sa cheltuiasca guvernul asa multi pentru un Rege? Lasa sa ai cheltuiasca pe schimbare de borduri la 3 luni, pensii speciale, salsrii grase si multe altele..

  2. Exact, asta este desigur propaganda comunista(psdista), de ce sa cheltuiasca guvernul asa multi pentru un Rege? Lasa sa ai cheltuiasca pe schimbare de borduri la 3 luni, pensii speciale, salsrii grase si multe altele..

  3. Exact, asta este desigur propaganda comunista(psdista), de ce sa cheltuiasca guvernul asa multi pentru un Rege? Lasa sa ai cheltuiasca pe schimbare de borduri la 3 luni, pensii speciale, salsrii grase si multe altele..

  4. Numai prosti cu comentarii urate.Va rog sa va abțineți cu conspiratiile comuniste care nu își au locul in momentele astea.Acum când am pierdut ultimul conducator adevărat al nostru care chiar a iubit aceasta tara,S au găsit niște îndoctrinați care cred ca plâng pe la mormântul lui Ceaușescu sa comnteze aici,sa ne arate cât de prosti sunt .Bravo,va meritați soarta!

  5. Numai prosti cu comentarii urate.Va rog sa va abțineți cu conspiratiile comuniste care nu își au locul in momentele astea.Acum când am pierdut ultimul conducator adevărat al nostru care chiar a iubit aceasta tara,S au găsit niște îndoctrinați care cred ca plâng pe la mormântul lui Ceaușescu sa comnteze aici,sa ne arate cât de prosti sunt .Bravo,va meritați soarta!

  6. Numai prosti cu comentarii urate.Va rog sa va abțineți cu conspiratiile comuniste care nu își au locul in momentele astea.Acum când am pierdut ultimul conducator adevărat al nostru care chiar a iubit aceasta tara,S au găsit niște îndoctrinați care cred ca plâng pe la mormântul lui Ceaușescu sa comnteze aici,sa ne arate cât de prosti sunt .Bravo,va meritați soarta!