Life&Style:Afrodisiace pentru femei

0

Vanilia 

Ca și ciocolata, vanilia are un miros dulce, îmbietor. Mirosul său crește dorința sexuală atât a femeilor, cât și a bărbaților. Acum știi: data viitoare când vrei să faci dragoste cu soția ta, cumpără lumânari parfumate sau ulei cu miros de vanilie pentru a pregăti atmosfera.
 
 

Patchouli

Această plantă, originară din Malayesia, a început să se bucure de atenție datorită abilității sale de acționa asupra simțurilor. Experții consideră că mirosul acestei plante trezește energia sexuală din orice persoană. Nu ai nimic de pierdut dacă cumperi un bețigaș parfumat pe care să-l arzi înainte de a intra soția ta în dormitor.
 
 

Moscul 

Poate că moscul este asociat cu feromonii masculini, însă tu ar trebui să fii interesat de efectele pe care le are asupra soției tale. Tocmai de aceea este o idee bună să investești într-o apă de toaletă care are ca ingredient principal moscul. Dacă nu vrei parfum, cumpără bețigașe parfumate sau ulei, toate acestea vor avea exact efectul dorit de tine: o femeie dornică să faca amor.

Menta 

Menta degajă un miros de prospețime. Se crede despre mentă că te ajută să stai treaz, alert și plin de energie, iar aceste lucruri sunt foarte bune când este vorba de sex. Iar mirosul mentei s-ar putea s-o facă pe soția ta să-și dorească ceva nou în domitor. Poți opta pentru lumânărele parfumate sau ulei.

Ylang ylang 

I-ai simțit vreodată mirosul? Chiar miroase precum sexul. Iar dacă ești într-o dispoziție erotică, dă foc unui bețigaș parfumat sau folosește un odorizant de cameră. Un ultim avertisment totuși: acest miros este cunoscut pentru faptul că încurajează comunicarea.
 
 

Iasomia

În ciuda faptului că degajă un miros subtil, iasomia are abilitatea de a trezi celelalte simțuri penru noi experiențe. Dacă vrei să-ți seduci soția, folosește uleiurile sau bețigașele de iasomie.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here