Life&Style: Șapte moduri prin care să îți faci partenerul fericit în fiecare zi. Fetelor, trebuie să știți asta!

0

Suntem convinși că vrei să fii fericită în fiecare zi, dar te-ai gândit să îi oferi și partenerului tău același cadou? Nu îți face griji, dacă faci ca prioritate fericirea partenerului tău, acest lucru se va răsfrânge și asupra ta de un milion de ori.
Dacă te interesează să afli numeroase moduri prin care să îți faci partenerul fericit în fiecare zi, dar nu știi de unde să începi, atunci te afli în locul potrivit deoarece am pregătit o listă cu 7 moduri prin care să faci această sarcină să devină mult mai ușoară decât te-ai așteptat.
1. Joacă-te cu el într-un loc public
Prin asta nu mă refer la un joc de fotbal, de tenis sau cu frisbee-ul, ci la sensul provocator al cuvântului.
Asta nu înseamnă să îi scoți bărbăția și să riști să fii dată afară din locul respectiv. În mod subtil, îl poți atinge peste pantaloni în locurile intime și acest lucru va fi suficient pentru a-l da pe spate.
2. Gătește pentru el fără haine pe tine
Mâncarea și amorul: combinația supremă! Este ceva la asta care pur și simplu ne stimulează orice simț pe care îl avem deoarece ne trezește anumite simțăminte pe care nu credeam să le avem până acum.
Dacă nu mai ai ciocolată pe care să o folosești cu partenerul tău, de ce să nu gătești dezbrăcată pentru el?
3. Scoate-ți în evidență trăsăturile fizice
Evidențiindu-ți părțile cele mai bune pentru el are un efect foarte benefic asupra partenerului tău.
Pentru început, încrederea este foarte atractivă pentru ei. Nu numai asta, dar bărbații tind să aibă o oarecare superficialitate când vine vorba despre aspectul fizic.

4. O partidă rapidă
Doar încearcă, îți poți aminti momentul în care vreun bărbat a spus că nu vrea să facă amor cu tine?
Este posibil ca el să nu insiste cu acest subiect, însă poți fi sigură că acest lucru este în mintea lui tot timpul. Așa că dacă îl vei surprinde cu o partidă rapidă, va fi ca și cum toate visurile lui au devenit realitate.
5. Ia inițiativă în dormitor
Atunci când ești în mijlocul acțiunii, trebuie ocazional să iei controlul. Fii cea care stă deasupra, ghidându-l pe tărâmul fanteziei și a plăcerii.
Indiferent de cât de încrezător este partenerul tău, el va avea mereu anumite anxietăți cu privire la viața în dormitor.
6. Cumpără-i câte o băutură din când în când
Ceea ce vreau să spun este că dacă mai schimbi rolurile cu partenerul tău, vă veți distra foarte bine.
Dacă tu ești cea care susține financiar cuplul, atunci el ar trebui să plătească din când în când pentru tine. Morala poveștii: mențineți-vă relația vie.
7. Poartă o ținută incitanta
Nu trebuie să fii o asistentă perversă sau orice alt rol similar; tot ceea ce își doresc bărbații este o rochie criminală și o lenjerie intimă cat mai decupata.
Doar fă acest lucru din când în când și vei vedea că rezultatele sunt cele așteptate.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here