Life&Style – 7 lucruri perverse pe care unele femei și le doresc, dar le este teamă să le spună

0

Simți că treci printr-o criză sexuală, că nimic nu-ți mai place și că de nimic nu mai ai chef? Nu te ingrijora, nu te panica și nici nu te deprima; înseamnaă doar că ai nevoie de o schimbare, sau, mai bine spus, de mai multe schimbari, mai mici sau mai mari, care să te “scuture” sau să te trezească puțin din amorțeală.
Marea majoritate a femeilor vreau mai mult decât un proces sec și clasic: un sărut, maximum două, penetrare, apoi orgasmul lui și… asta a fost tot, iar ea n-a simțit aproape nimic.
Unele femeile simt că și-ar dori mai mult, dar nici nu îndraznesc să-și exprime gândurile ceva mai deocheate, pur și simplu fiindcă… femeile serioase nu au asemenea gânduri! Așa că, data viitoare când sunteți în pat și partenera vă spune din nou că o doare capul, intrebați-o direct dacă nu cumva i-ar plăcea să aibă parte de ceva diferit. Probabil că visează la ceva, însa îi e jena s-o spună direct.
Iată câteva idei pe care să i le propui
[sociallocker]
. E posibil ca partenera ta să nu fie cucerită chiar de toate propunerile tale, însa asta nu trebuie să te descurajeze în nici un fel. Mai ales dacă o vezi deschisă către subiect, inițiază o discuție și încercați să vă faceți fericiți reciproc.
1. Masturbarea
Masturbarea e ceva comun; așadar, de ce sa n-o faci în fața partenerei tale? Nu numai că va fi extrem de excitant să te vadă cum te satisfaci singur, însa tot momentul poate fi și instructiv, fiindcă așa ea poate învața tehnica ta preferată și data viitoare te-ar putea surprinde extrem de plăcut.
2. Jucarii sexuale
Sunt o idee foarte bună pentru a crește gradul de excitare într-un cuplu. Poți începe cu tot felul de uleiuri de masaj, apoi poți continua să-i ungi zona genitală cu un lubrifiant, și, în final, poți ajunge la vibrator. O dată ce amândoi vă simțiți confortabil în zona asta, puteți încerca și alte produse din sex shop.
3.Roluri
Dacă ați cochetat vreodată cu teatrul, acum e momentul să jucați rolul vieții. Și aici imaginația amândurora trebuie să își intre în drepturi: puteți alege cupluri din viața reala sau puteți alege cupluri celebre. Puteți, pur si simplu, să jucați rol de asistentă și medic sau medic și pacient. E foarte posibil ca la început să vă simtiți ușor stânjeniți, însă partea asta poate dispărea rapid, cu puțin exercițiu.
4. Dans in poală
Este cunscut faptul că barbații sunt înnebuniți după orice formă lascivă de dans. Unele cupluri chiar iși instalează o bara în dormitor! Dar te-ai întrebat vreodată ce-ar spune partenera ta dacă te-ar vedea chiar pe tine executând pentru ea cateva mișcari draguțe de dans? Pune-ți CD-ul preferat și încearcă! Și nu-ți face griji că te-ai putea face de râs, ea va fi atât de încantată de gestul tău, încât orice altceva nu va mai conta.

5.  Sex anal

Este o practică veche de mii de ani, însă în anii moderni tinde să aiba o aura negativă. Asta poate fi motivul pentru care multe cupluri nici nu-l încearcă și multe femei sunt prea timide să-și exprime curiozitatea în acest sens în fața partenerului. Ia-o ușor: când ești cu partenera, relaxați, în pat, cel mai bine e să încercați sexul anal din poziția lingură. Și reține că este crucial să faci sexul anal plăcut pentru partenera ta. Dacă o să aibă cel mai mic disconfort, n-o să mai vrea să încerce și a doua oară. Dacă, în schimb, ai grijă să lubrifiezi bine zona și s-o exciți, o să ai ulterior parte de scene demne de filmele porno.
6. Sado Maso
E reținută și fricoasă? Îi e teamă de tine sau să te lase s-o domini? Propune-i să joace ea rol de șefa și s-o lași să-ți facă tot ce-i trece prin cap. Cumpără-i un bici și niște cătușe. Puteți merge mai departe și o poti lăsa să încerce picături fierbinți de ceară, însă e bine să stabiliți un cod verbal amândoi, că atunci când aude cuvântul respectiv să știe să se oprească.
7. Sex în trei
O a treia prezența lângă voi poate fi fantezia unor femei. Indiferent dacă vorbim despre o prezență masculină sau feminina, în funcție de preferințe, ea vă poate face să vă simtiți excelent, atâta timp cât e ceva dorit și acceptat de comun acord. Este important, însă, să întelegeți bine ideea de sex în trei, să luați în calcul toate situațiile posibile care se pot ivi pe parcurs și să stabiliți de la bun început un cod, astfel încât aceasta a treia prezență să nu vă pericliteze relația de cuplu.

sursa-http://sfatulparintilor.ro/
[/sociallocker]
 

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here