KILOMETRI DE PLASE DE PESCUIT, SUTE DE LITRI DE MOTORINĂ ȘI TROFEE DE CERB, CONFISCATE DE POLIȚIȘTI

0

Poliţiştii de la Transporturi au indisponibilizat 33 de plase de pescuit de peste 2 kilometri, dispozitive artizanale de capturare a animalelor sălbatice, 330 de litri de motorină, trei trofee de căprior și zeci de kilograme de carne de vânat, în urma unei percheziții domiciliare la locuințele a doi bărbați din județul Constanța.
La data de 26 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au efectuat, în baza unor mandate emise de Judecătoria Hârșova, două percheziții la domiciliile a doi bărbați, în vârstă de 44 de ani, respectiv 66 de ani, din localitatea Vadu Oii, județul Constanța.
Astfel, au fost descoperite 33 de plase de pescuit din categoria celor comerciale, în lungime totală de 2378 metri, care erau deținute fără a fi îndeplinite condițiile legale, 6 dispozitive artizanale de prindere a animalelor sălbatice (lațuri și capcane), cantitatea de 330 de litri de produs petrolier cu miros specific de motorină, trei trofee de căprior și 70 de kilograme carne de porc mistreț.
Valoarea bunurilor ridicate în vederea confiscării este de aproximativ 39.100 de lei.
Bărbații în cauză au fost reținuți, pe bază de ordonanțe, pentru 24 de ore, fiind introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța. Astăzi, 27 noiembrie, vor fi prezentați Judecătoriei Hârșova, cu propunere de arestare preventivă.
La acțiune au participat și polițiștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din Constanța.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here