Judecătorii, acuzații grave pentru Iohannis în procesul privind numirea șefului Statului Major al Apărării

1

Acuzaţii grave aduse de judecători preşedintelui Klaus Iohannis în procesul privind numirea şefului Statului Major al Apărării.

În motivarea decizie prin care a fost anulat decretul prezidenţial, magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti scriu negru pe alb că Iohannis a încălcat legea când a luat această decizie.

Mai mult decât atât, funcţionarea armatei a fost perturbată grav, în condiţiile în care şefia Statului Major al Apărarii este deţinută în mod nelegal de o persoană.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

1 COMENTARIU

 1. Camelia Balan Doamne ce fata vai vaivai……vai

  Gaman Maria Un idiot

  Monica Ciobanu Nu cred.

  Doina Corda IDIOT care, IN MOD IRESPONSABIL, a participat la TRATATUL de la Aachen, vorbind in LIMBA GERMANA (pentru al IV-la REICH ????).

  Mioara Popescu La nesimțirea lui nu pricepe.

  Yuliana Voicu Asta inseamna abuz de putere !Ministriri ,Ambasatori ,mai ales in frutea Armatei sa ignori numirea pionului principal ce tine de aparare si decizii strategice e un abuz contra Tari nu numai a celor ce nu doreste sa ii numeasca in fuctii!

  Marin Manea După atitea gafe ,ar mai vrea un mandat

  George Glavan În altă viață

  Marlena Averescu Uraste romanii

  Butnaru Alexandru Daca asta iese din nou președinte,chiar că suntem un popor de idioți.

  Dumitru Popa Nu ca nu am fii!!!Si sunt ceva!

  Stela Bostioca un monstru

  Anisoara Vlascianu Un monstru fără educatie un sas periculos si răzbunător.

  Eli Toana Un incapabil care nu stie decit sa fure case si să vîndă copii in rest e un timp

  Ionel Roman Bulibasa hoților

  Floricica Hanganu Are atita ura si si dispret in el incit k se citesc pe fata.I hkdoasa………

  Constanta Marin Nemernic

  Constantin Avrentie Trebuiesc monitorizate toate aceste abuzuri si dupa ce nu o sa mai fie presedinte sa raspunda in justitie.

  Rada Paun Afara cu tradatori ce mai astepti, ,,Faptele vorbesc, ,ne-am saturat de prostie, ,

  Constantin Ambrosa Este târziu ,foarte târziu să răspundă după terminarea mandatului . Prea ne sfidează și ne face viața grea noua romanilor și mă tem că ,,terminam noi mandatul ” înaintea lui. El are viață de lux și huzur prin contribuția noastră a tuturor românilor.

  Nestian Camelia Il doare pe asta la basca de ceea ce zic judecatorii🤤

  Ana Trifu Jos cu el 👎👎👎

  Rodica Pavel Dupa cinci ani puteti s-o puneti pe vasilica,cuc,pop sau altcineva la fel de desteptika Mi Ka Si pe cine alegeți??? Pe Dragnea?Ghiță?Ponta? A fost cea mai bună alegere:))

  Angheluta Ionel Omul este un habarnist notoriu un lasama sa te las , vorba romanului care din nestiinta , ifose si aroganta arunca tot ce nu intelege si intelege greu la CCR Nu poti cere acolo unde nu este !

  Aurora Cozma Ioo Ăsta nu are limite, să aibă parte în viața de soarta soților, Ceaușescu!… Faptele vorbesc.

  Tanase Dumitru Nucio dată nu este târziu,acest nemernic trebuie să răspundă și când este cu lumânarea în mână,mult rău a facut și face națiunii romane.

  Marius Stefanescu CHIAR ARMATA ROMANA ARE VREO SUTA DE GENERALI FACUTI IN TIMP DE PACE! NU SE GASESTE VREUN PROST , SA NU FIE SINGURUL IN GUVERN?

  Emilian Dumitru Beciu Fac numai o remarca. Ceausescu avea numai cateva clase si tinea discursuri de ore, iar Johanis la micile discursuri de ura dusmanie si referiri la PSD sunt numai citite uneori chiar silabisite. Oare numai atat poate? Ca pana acum mai mult n-a aratat.aria Benta Daca are gura plina de mamaliga cu lapte de la Sibiu!!!!! Si sufletul plin de otrava impotriva romanilor,rautatea i se citeste pe fata.

  Marius Stefanescu DE CE IOHANNIS NU E CEAUSESCU 2?

  Ilie Ursu DE DATA ACEASTA A BAGAT RANGA INTRE ROTI.EL SI NEFERTITE ESTE FAPTUL CA LE SE PERMITE.

  Marlena Averescu Fiecare voteaza cu cine vrea !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here