Iohannis a semnat decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose pentru funcția de premier

0

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marţi decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose în calitate de candidat la funcţia de prim-ministru, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului şi listei noului Guvern, informeazăAdministraţia Prezidenţială.
Luni, la finalul consultărilor cu partidele parlamentare, şeful statului a anunţat că îl desemnează candidat pentru funcţia de premier pe Mihai Tudose, ministru interimar al Economiei, şi a transmis că România trebuie să aibă un guvern cât mai repede.
“Această criză prin care trecem – că este o criză politică – dăunează grav României, dăunează economiei româneşti, dăunează imaginii României în lume şi opinia mea este (…) că această criză trebuie terminată foarte repede. Trebuie să avem cât se poate de repede un nou guvern, un guvern care începe să rezolve problemele care au rămas nerezolvate, respectiv problemele care au apărut din cauza acestei crize care a pornit în interiorul PSD”, a declarat Iohannis la Palatul Cotroceni..

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here