Iohannis nu intervine în scandalul Kovesi-Inspecția judiciară

3

Președintele Klaus Iohannis nu intervine în scandalul dintre șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, și Inspecția judiciară.

[sociallocker]

Șeful statului nu va comenta pe acest subiect, până nu se va ajunge la decizii oficiale.
”În momentul acesta, sunt chestiuni care țin de activitatea internă a unei instituții, nu vorbim de chestiuni oficiale”, a spus, joi, purtătorul de cuvânt al Preşedinției, Mădălina Dobrovolschi.

[/sociallocker]

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

3 COMENTARII

  1. Foarte bine face, la cum se prezinta situatia in DNA, fara un control al activitatii desfasurate,cu procurori cu un trecut nu tocmai curat,cu dosare facute fara sa se respecte legea doamna Kovesi trebuie schimbata din functia de sef al DNA.Ca aceasta institutie sa mai fie credibila trebuie sa fie compusa din profesionisti, oameni legitimi care sa aplice corect legea.

  2. Foarte bine face, la cum se prezinta situatia in DNA, fara un control al activitatii desfasurate,cu procurori cu un trecut nu tocmai curat,cu dosare facute fara sa se respecte legea doamna Kovesi trebuie schimbata din functia de sef al DNA.Ca aceasta institutie sa mai fie credibila trebuie sa fie compusa din profesionisti, oameni legitimi care sa aplice corect legea.

  3. Foarte bine face, la cum se prezinta situatia in DNA, fara un control al activitatii desfasurate,cu procurori cu un trecut nu tocmai curat,cu dosare facute fara sa se respecte legea doamna Kovesi trebuie schimbata din functia de sef al DNA.Ca aceasta institutie sa mai fie credibila trebuie sa fie compusa din profesionisti, oameni legitimi care sa aplice corect legea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here