Iohannis, atac virulent la clasa politică

0

Președintele Klaus Iohannis a declarat, luni seară, că are de gând să organizeze un referendum pe tema legislației penale și a lansat mai multe atacuri împotriva clasei politice.
Președintele a participat la evenimentul „Locuri şi sunete ale Micii Uniri. Cotrocenii secolelor XVIII – XIX. De la mănăstirea Cantacuzină, la reşedinţa domnească a lui Alexandru Ioan Cuza”, ocazie cu care a comparat clasa politică de la acel moment cu clasa politică din ziua de azi, care “se ocupă de grațierea propriilor dosare”.
“Oamenii indignați au ieșit în stradă să protesteze împotriva modificarea legislației penale. Am auzit fel și fel de aberații. Imediat după ce au ieșit oamenii în stradă, activiști, agitați și agitatori au ieșit la televiziunile obediente să explice că este o nouă mineriadă. Auzi aberație. Că este o nouă lovitură de stat. Cetățenii să dea o lovitură de stat? Nu! Politicienii dau lovitură de stat!”
“PSD și ALDE au promis bunăstare, au promis rezolvarea problemelor, au promis dezvoltare economică, au promis salarii mai mari și pensii mai mari. Oamenii, de bună credință, i-au votat. Și când au ajuns la guvernare, s-au apucat să modifice legislația penală, pentru a-și curăța dosarele lor, ale colegilor, ale celor care i-au susținut în campanie, probabil. Asta i-a adus pe oameni în stradă, dragii mei! Una  a fost promisă, alta începută! De aici indignarea românilor.”

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here