Infracțiuni mai puține datorită fructelor de pădure

9

Fac ravagii în fondul cinegetic, încurcă vânătoarea și lasă animalele aproape fără hrană, însă există și o parte bună a lucrurilor. Mulți dintre culegătorii de fructe de pădure nu mai comit fărădelegi.

 Poliţiştii din Valea Jiului au avut mai puţine cauze penale în această vară pentru că hoţii sau cei predispuşi la infracţiuni au găsit o altă sursă de venit.
Afinele s-au făcut din abundenţă la fel şi ciupercile ori alte fructe de pădure, astfel că şi numărul infracțiunilor a scăzut pe perioada verii. Poliţiştii din Valea Jiului admit că au avut mai puţine infracţiuni decât în restul anului şi datorită acestui fapt. „Când se va termina cu afinele şi fructele de pădure în general, vom avea iarăşi mult de lucru. Cel puţin ne aşteptăm la o creştere a numărului de găinării. Vara aceasta a fost foarte bine, rar s-a mai furat câte ceva însemnat. Toţi cei fără ocupaţie şi cu experienţă în furturi mărunte s-au dus la afine, ciuperci, zmeură etc. Au făcut bani frumoşi şi nici nu au avut grija că vor ajunge în puşcărie”, admite unul dintre poliţişti. Situația este asemănătoare de la estul și până la vestul Văii Jiului. Până şi furturile de cărbune din vagoanele CFR au scăzut considerabil pe perioada verii. De menționat ar fi că huila se vinde la prețuri considerabile chiar și acum, pe timp de vară, dar riscurile de a înfunda pușcăria sunt ridicate. Acesta este și motivul pentru care cărbunarii au ales să-și câștige pâinea de pe urma a ceea ce oferă pădurea.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

9 COMENTARII

  1. NICIUN culegator de fructe de padure NU A COMIS INFRACTIUNI ! Ce articol este acesta? Hotii si talharii nu muncesc pe rape ca sa castige ceva banuti cand ei “se aleg”” cu bani consistenti dupa o spargere ! Sa fim seriosi ,ca numai un tampit poate crede asa ceva !

  2. NICIUN culegator de fructe de padure NU A COMIS INFRACTIUNI ! Ce articol este acesta? Hotii si talharii nu muncesc pe rape ca sa castige ceva banuti cand ei “se aleg”” cu bani consistenti dupa o spargere ! Sa fim seriosi ,ca numai un tampit poate crede asa ceva !

  3. NICIUN culegator de fructe de padure NU A COMIS INFRACTIUNI ! Ce articol este acesta? Hotii si talharii nu muncesc pe rape ca sa castige ceva banuti cand ei “se aleg”” cu bani consistenti dupa o spargere ! Sa fim seriosi ,ca numai un tampit poate crede asa ceva !

  4. Lasa animalele fara mancare? Ba baietilor se pare ca voi sunteti printre persoanele printre cele mai proaste informate si induceti lumea in eroare,daca ati stii cate tone de afine putrezesc in munti… Incurca vanatoarea? Eu nu am auzit vreodata de vanatoare in judetul hunedoara dapoi in cateva zone unde cresc afinele… voi sunteti aia cu putere de decizie care stiu doar teoria,dar practica e mai presus 😉 Informati-va mai bine inainte de a publica un articol doar de dragul de a fi o asa numita stire si posibil virala… Auzi,lasa animalele fara mancare =)))) glumeti sunteti voi astea de la bucuresti care stau toata ziua “cu curu-n” scaun si nu duceti grija zilei de maine…

  5. Lasa animalele fara mancare? Ba baietilor se pare ca voi sunteti printre persoanele printre cele mai proaste informate si induceti lumea in eroare,daca ati stii cate tone de afine putrezesc in munti… Incurca vanatoarea? Eu nu am auzit vreodata de vanatoare in judetul hunedoara dapoi in cateva zone unde cresc afinele… voi sunteti aia cu putere de decizie care stiu doar teoria,dar practica e mai presus 😉 Informati-va mai bine inainte de a publica un articol doar de dragul de a fi o asa numita stire si posibil virala… Auzi,lasa animalele fara mancare =)))) glumeti sunteti voi astea de la bucuresti care stau toata ziua “cu curu-n” scaun si nu duceti grija zilei de maine…

  6. Lasa animalele fara mancare? Ba baietilor se pare ca voi sunteti printre persoanele printre cele mai proaste informate si induceti lumea in eroare,daca ati stii cate tone de afine putrezesc in munti… Incurca vanatoarea? Eu nu am auzit vreodata de vanatoare in judetul hunedoara dapoi in cateva zone unde cresc afinele… voi sunteti aia cu putere de decizie care stiu doar teoria,dar practica e mai presus 😉 Informati-va mai bine inainte de a publica un articol doar de dragul de a fi o asa numita stire si posibil virala… Auzi,lasa animalele fara mancare =)))) glumeti sunteti voi astea de la bucuresti care stau toata ziua “cu curu-n” scaun si nu duceti grija zilei de maine…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here