IJJ-Hunedoara: ,,Cupa Jandarmeriei Hunedorene 100 la Futsal”

0

Duminică, 24 martie a.c., cele patru echipe, reprezentând structuri ale Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Decebal” Hunedoara, care au ajuns în semifinalele ,,Cupei Jandarmeriei Hunedorene 100 la Futsal” s-au întrecut la Sala Sporturilor din municipiul Deva, pentru adjudecarea trofeului.
În semifinale s-au calificat echipele Reședinței I.J.J. Hunedoara, Detașamentului 1 Jandarmi Mobil, Detașamentului 2 Jandarmi Deva și Detașamentului 4 Jandarmi Orăștie.
În finala competiției s-au întâlnit echipele Reședinței I.J.J. Hunedoara și Detașamentului 4 Jandarmi Orăştie.
Câștigătoarea acestui meci și a trofeului este echipa Reședinței I.J.J. Hunedoara, care a învins echipa adversă cu scorul de 3-2.
Golgheterul şi cel mai tehnic jucător al competiției a fost desemnat plutonier major Nicula Marius, din cadrul echipei campioane.
Cel mai bun portar al competiției a fost desemnat plutonier major Bogdan Mircea, din cadrul echipei Detașamentului 4 Jandarmi Orăştie.
Componenții echipelor semifinaliste au fost premiați cu medalii și diplome, iar căpitanul echipei câștigătoare a primit trofeul ,, Cupa Jandarmeriei Hunedorene 100 la Futsal” de la inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean ,, Decebal” Hunedoara, domnul colonel dr. Robert-Iulian VÎȚĂ.
Competiția a fost organizată de către Asociația Sportivă ,, Streiul” Deva cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Hunedoara, în preajma ,,Zilei Jandarmeriei Române” şi totodată cu ocazia aniversării a 100 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei în judeţul Hunedoara.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here