IGPR: ȘOFERI DEPISTAȚI CU VITEZĂ EXCESIVĂ, PE AUTOSTRĂZI

0

Peste 70 de şoferi care conduceau cu viteze excesive au fost depistaţi, săptămâna trecută, de poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).
Dintre aceştia, opt conduceau sub influenţa alcoolului, pe numele lor fiind întocmite dosare penale (aveau peste 0,4 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat) sau aplicate sancţiuni contravenţionale (sub 0,4 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat).
Totodată, doi şoferi consumaseră canabis şi s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influenţa substanţelor stupefiante.
În opt cazuri, şoferii au fost depistaţi circulând cu viteze de peste 200 km/h.
Cea mai mare viteză a fost înregistrată pe A2 la data de 30 iulie. Un bărbat, de 37 de ani, din Otopeni, conducea spre Bucureşti cu viteza de 211 km/h. Şoferul a fost sancţionat cu amendă de 1.450 de lei şi a rămas fără permis pentru 90 de zile.
Toţi şoferii depistaţi conducând cu viteză excesivă au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi cuprinse între 1.305 şi 2.900 de lei, iar ca măsură complementară le-au fost reţinute permisele de conducere pentru 90 de zile.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here