IGPR: Percheziţii în Mehedinţi, Dolj şi în Capitală la suspecţi de furturi din locuinţe şi înşelăciune

0

Poliţiştii din Mehedinţi efectuează luni opt percheziţii, în judeţele Mehedinţi şi Dolj, precum şi în municipiului Bucureşti, la suspecţi de infracţiuni contra patrimoniului, zece persoane urmând a fi conduse la sediul poliţiei, pentru audieri, a informat Poliţia Română.
“La data de 5 martie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, cu sprijinul poliţiştilor din Bucureşti şi Dolj, efectuează 8 percheziţii, în judeţele Mehedinţi şi Dolj, precum şi în municipiul Bucureşti, la locuinţele unor persoane bănuite de furturi din locuinţe şi înşelăciune. Din cercetări a rezultat că, începând cu anul 2016, cei în cauză ar fi sustras bani şi bijuterii din locuinţele mai multor persoane prin metoda ‘împrietenirii’. De asemenea, ar fi indus şi menţinut în eroare o persoană căreia i-au oferit spre vânzare o statuie presupusă a fi din aur”, reiese dintr-un comunicat de presă transmis de IGPR.
Conform acestuia, zece persoane vor fi conduse la sediul poliţiei, pentru audieri. De asemenea, vor fi puse în aplicare două mandate de aducere cu însoţitor pe raza judeţelor Mehedinţi şi Argeş.
Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 50.000 de lei.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here