IGPR: ACȚIUNI DESFĂȘURATE DE POLIȚIȘTI

0

Polițiștii au acționat, în ultimele 24 de ore, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care puteau afecta liniştea comunității. Poliția Română a intervenit la peste 3.800 de evenimente și au fost aplicate peste 8.300 de sancțiuni contravenționale.

 
Pentru siguranţa cetăţenilor, poliţiştii au acționat, la data de 28 iulie a.c., la nivel național, în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Au fost organizate 3.879 de patrule și s-a acționat, pentru prevenirea accidentelor rutiere, cu 261 de aparate radar.
 
În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 3.836 de evenimente, dintre care 3.265 au fost sesizate prin S.N.U.A.U. 112.
 
În urma activităților, au fost constatate 746 de infracţiuni, fiind depistate în flagrant delict 126 de persoane bănuite, iar față de 28 persoane au fost dispuse măsuri preventive.
 
Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 8.319 sancţiuni contravenţionale, a căror valoare depășește 2.750.000 de lei.
 
În ultimele 24 de ore, au fost reținute 558 de permise de conducere și au fost retrase 118 certificate de înmatriculare.
 

Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, este pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here