A ignorat indicatorul și a băgat un nevinovat în spital

3

O neacordare de prioritate a făcut ca un șofer nevinovat să ajungă la Spitalul de Urgență din Petroșani, după ce mașina pe care o conducea a fost izbită de un alt autoturism înmatriculat în Anglia. Accidentul rutier a avut loc pe DN 66, la intersecția Petroșaniului cu Petrila, iar șoferul nevinovat, un bărbat din județul Gorj, este în afara pericolului spun medicii. A suferit răni ușoare și a avut mare noroc spun salvatorii, pentru că impactul a fost pe partea pasagerului.  În urma cercetărilor efectuate la fața locului, anchetatorii au stabilit că șoferul limuzinei cu volan pe dreapta a ieșit din intersecție în drumul național chiar dacă ar fi trebuit să cedeze trecerea dubiței care venea pe drumul cu prioritate. Individul a rămas fără permis de conducere și s-a ales și cu o amendă contravențională. În plus, pentru că o persoană a fost rănită, este cercetat penal de către polițiștii pentru vătămare corporală din culpă.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

3 COMENTARII

  1. Hai sa-ti spun eu cum s-a intamplat, ca eram la fata locului si am vazut LIVE evenimentul rutier : In primul rand nu conducatorul auto cu BMW-ul cu numere de Anglia a izbit minibuzul de Gorj ci invers. Datorita faptului ca soferul BMW-ului a iesit dinspre Petrila fara sa se asigure suficient, soferul minibuzului rosu de GJ a intrat in el. Vina apartine soferului BMW-ului pentru ca soferul din GJ avea prioritate de trecere, mergand catre Hateg. Si, in alta ordine de idei, dupa cateva ore, soferul din Gorj a revenit la fata locului, la Service-ul din intersectie, cu o mana fracturata si una bandajata, s-a inteles cu soferul BMW-ului care i-a cumparat si minibuzul si l-a despagubit corespunzator, recunoscandu-si vina. Urma sa se prezinte amandoi la un notar pentru a notifica legal intelegerea lor si a o prezenta si Politiei. Astazi, soferul BMW-ului si-a reparat partial masina in sensul ca a repus in functie partea de rulare si a parasit service-ul din Daranesti, urmand ca reparatiile de tinichigerie sa si le rezolve la un alt service.

  2. Hai sa-ti spun eu cum s-a intamplat, ca eram la fata locului si am vazut LIVE evenimentul rutier : In primul rand nu conducatorul auto cu BMW-ul cu numere de Anglia a izbit minibuzul de Gorj ci invers. Datorita faptului ca soferul BMW-ului a iesit dinspre Petrila fara sa se asigure suficient, soferul minibuzului rosu de GJ a intrat in el. Vina apartine soferului BMW-ului pentru ca soferul din GJ avea prioritate de trecere, mergand catre Hateg. Si, in alta ordine de idei, dupa cateva ore, soferul din Gorj a revenit la fata locului, la Service-ul din intersectie, cu o mana fracturata si una bandajata, s-a inteles cu soferul BMW-ului care i-a cumparat si minibuzul si l-a despagubit corespunzator, recunoscandu-si vina. Urma sa se prezinte amandoi la un notar pentru a notifica legal intelegerea lor si a o prezenta si Politiei. Astazi, soferul BMW-ului si-a reparat partial masina in sensul ca a repus in functie partea de rulare si a parasit service-ul din Daranesti, urmand ca reparatiile de tinichigerie sa si le rezolve la un alt service.

  3. Hai sa-ti spun eu cum s-a intamplat, ca eram la fata locului si am vazut LIVE evenimentul rutier : In primul rand nu conducatorul auto cu BMW-ul cu numere de Anglia a izbit minibuzul de Gorj ci invers. Datorita faptului ca soferul BMW-ului a iesit dinspre Petrila fara sa se asigure suficient, soferul minibuzului rosu de GJ a intrat in el. Vina apartine soferului BMW-ului pentru ca soferul din GJ avea prioritate de trecere, mergand catre Hateg. Si, in alta ordine de idei, dupa cateva ore, soferul din Gorj a revenit la fata locului, la Service-ul din intersectie, cu o mana fracturata si una bandajata, s-a inteles cu soferul BMW-ului care i-a cumparat si minibuzul si l-a despagubit corespunzator, recunoscandu-si vina. Urma sa se prezinte amandoi la un notar pentru a notifica legal intelegerea lor si a o prezenta si Politiei. Astazi, soferul BMW-ului si-a reparat partial masina in sensul ca a repus in functie partea de rulare si a parasit service-ul din Daranesti, urmand ca reparatiile de tinichigerie sa si le rezolve la un alt service.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here