Hunedoreancă lăsată fără 3000 de lei

0

O pensionară din municipiul Hunedoara a fost păcălită de o escroacă ziua în amiaza mare, bătrâna fiind păgubită cu 3000 de lei. ”La sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara s-a prezentat o hunedoreancă în vârstă de 79 de ani, care a reclamat faptul că, în data de 04.06.2016, în jurul orei 19.00,  în timp ce se plimba pe strada George Enescu, din municipiul Hunedoara, a fost abordată de o femeie care i-a spus că îl cunoaște pe fiul său, deoarece au fost împreună la Paris și în Elveția, și că are nevoie urgentă de bani,  ca să cumpere „ceva marfă de la vamă”.
Persoana vătămată s-a deplasat cu acea femeie până în fața blocului unde locuiește cu un autoturism (în care se mai afla un bărbat) și din apartament a luat 3.000 de lei, pe care i-a înmânat persoanei de sex feminin.
Înainte de a coborî din autoturism, suspecta i-a dat persoanei vătămate 4 ghiuluri și o brățară drept garanție,  spunându-i că sunt din aur și să le păstreze circa două-trei ore, până când se va întoarce și îi va restitui cei 3000 de lei pe care i-a împrumutat.
În baza plângerii penale, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune şi au demarat cercetări în vederea identificării suspecţilor şi a recuperării prejudiciului”, arată anchetatorii.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here