Hunedoara: Păgubiți cu peste 40 de mii de lei 

0
Trei tineri din Țara Hațegului au jefuit o familie, înainte de Crăciun, care-și petrecea sărbătorile la munte. Indivizii sunt cercetați pentru furt calificat și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. Au reușit să le fure oamenilor aproape jumătate de miliard de lei vechi.

 Poliţiştii au stabilit că cei trei, în data de 24.12.2017, au sustras un telefon mobil și portofel în care se aflau carduri bancare, 1.000 lei și 150 euro, din camera unei pensiuni de pe Valea Râului Mare. Tinerii au pătruns în cameră pe uşa lăsată neasigurată, chiar în timp ce turiştii cazaţi de odihneau, iar după comiterea furtului  au retras de pe carduri diferite sume de bani și au efectuat diferite plăți la societăți comerciale, rezultând un prejudiciu de peste 46.000 lei”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Anchetatorii au efectuat și o serie de percheziții la locuințele indivizilor și au reușit să recupereze o parte din pagubă.
Cei trei sunt cercetaţi (…) sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hațeg, iar în urma percheziţiilor domiciliare, poliţiştii au reuşit recuperarea parţială a prejudiciului.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here