Hunedoara: Eroi din întâmplare

0
Cinci elevi aflați la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Hunedoara, unde-și efectuau
stagiul de practică, au devenit salvatori din întâmplare. Tinerii jandarmi, Ciorogar Sergiu-Adinel, Seleşan Răzvan-Petrică, Merean Florin-Emanuel, Bulimej Ionuţ şi Zgârcea Denis-Vlăduţ), mergeau către IJJ Hunedoara și au văzut cum un bărbat cuprins de flăcări încerca să-și salveze viața. ”Elevii au oprit maşina pentru a sări în ajutorul bărbatului. Doi dintre ei au dus bărbatul la răul din apropiere pentru a stinge flăcările care l-au cuprins, iar ceilalţi trei au folosit extinctorul din maşină pentru a stinge incendiul din bucătaria casei.
Numitul V.S. le-a spus elevilor că voia să aprindă focul în sobă folosind benzină. Acesta nu a observat faptul că şi-a dat cu combustibil şi pe haine, iar în momentul când a aprins chibritul a fost cuprins de flăcări.
Aceştia au sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi au asistat bărbatul până la sosirea ambulanţei şi a pompierilor, deoarece acesta prezenta răni şi arsuri”, spun reprezentanții IJJ Hunedoara.
Inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara i-a felicitat pe cei cinci elevi pentru faptul că au salvat viața unui om și au devenit eroi fără voia lor.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here