Hunedoara: Elevi tâlhăriți de interlopi

3
Trei dintre cei patru indivizi, Denis Florin Roman, Adrian Florin Ionaşcu şi Marius Voina Manolea, care au tâlhărit mai mulți copii ori persoane aflate în stare de ebrietate vor rămâne după gratii au decis magistrații Tribunalului Hunedoara. Al patrulea suspect, Şofron Robert Andrei, este în continuare cercetat sub măsura arestului la domiciliu. Polițiștii spun că indivizii alcătuiau o grupare care se ocupa cu furturi și tâlhării.
Trei dintre membrii grupării au fost ridicați în urma unei acțiuni în forță derulată în Hunedoara, iar al patrulea a fost capturat în Maramureș. ”Potrivit probatoriului, faptele ar fi fost comise în cursul lunilor noiembrie și decembrie 2017, pe raza municipiului Hunedoara, atât pe timp de noapte cât și pe timp de zi. Poliţiştii au stabilit că cei patru tineri, purtând glugi trase pe cap și având fețele acoperite cu eșarfe, au acostat mai multe persoane pe care, prin exercitarea de violențe, le-au deposedat de bunuri de valoare, în special telefoane mobile și bani”, arăta Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Victimele nu erau alese la întâmplare de către suepecți au stabilit polițiștii care s-au ocupat de caz. Indivizii ”filau” minorii și adulții aflați sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, în special elevi cu vârste cuprinse între 8 și 15 ani, erau preluați în momentul în care ieșeau de la școală și atacați din spate. ”Le forțau să meargă în locuri izolate le deposedau de bunuri și bani. Astfel, au fost sustrase 8 telefoane mobile cu o valoare totală de aproximativ 8.000 lei (prejudiciu recuperat parțial) și 750 de euro (sumă  recuperată integral)”, a mai declarat reprezentantul IPJ Hunedoara.
Anchetatorii fac cercetări și în alte dosare cu mod de operare asemănător și vor să stabilească dacă autorii sunt tot cei patru suspecți.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here