HUNEDOARA: DESCHIDEREA OFICIALĂ A CAMPIONATUL MONDIAL DE FUTSAL AL POLIȚIȘTILOR – VIDEO

0

Judeţul Hunedoara găzduiește întrecerile Campionatului Mondial de Fotbal în Sală al Poliţiştilor, întrecere la care participă 20 de echipe reprezentative de pe patru continente.
Deschiderea oficială a competiţiei a avut loc pe Esplanada Lapidarium a Muzeului Civilizaţiei Dacice şi Romane din Deva.La eveniment au luat parte Ministrul pentru românii de pretutindeni, Natalia-Elena Intotero, reprezentanți din IPJ-Hunedoara și din administrația publică locală.


Meciurile din grupele „Campionatul Mondial de fotbal în Sală al Poliţiştilor – WISPA Transilvania 2018” se vor desfăşura în sala de la Arsenal Park din Orăştie, marţi 14 august şi joi 16 august, programul de desfăşurare pentru ambele zile fiind 9.00 – 13.00 şi 14.00 – 18.00, iar jocurile decisive se vor desfăşura sâmbătă, 18 august, în aceleaşi intervale orare, dar la Sala Sporturilor din Deva. La finalul competiţiei internaţionale va avea loc un meci demonstrativ între câştigătoarea Campionatului Mondial de fotbal în Sală al Poliţiştilor – WISPA Transilvania 2018 şi echipa de futsal de primă ligă Autobergamo Deva.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here