HUNEDOARA : CERCETAȚI PENTRU TRAFIC DE PERSOANE ȘI PROXENETISM

0

Grup infracţional organizat, specializat în trafic de persoane şi proxenetism, destructurat în urma a 5 percheziții efectuate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Hunedoara.
Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara și  procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Hunedoara au efectuat, la data de 17 mai a.c., 5 percheziţii la locuinţele a 4 persoane din Hunedoara bănuite de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi proxenetism.
Din anchetă au rezultat indicii că persoanele în cauză ar fi constituit un grup infracţional organizat în scopul comiterii infracţiunii de proxenetism, fiecare din membrii grupului infracţional având sarcini clare în gestionarea activităților infracţionale, a banilor obţinuți, supravegherii şi transportului tinerelor ce practicau prostituţia, închirierii de apartamente ori promovării anunțurilor online.
Până la acest moment, au fost identificate 8 tinere de la care cei 4 încasau în totalitate sau parţial banii obţinuți.
Membrii grupului închiriau apartamente, de regulă pe numele unor persoane de sex feminin, pentru a nu se atrage atenţia asupra lor şi pentru a încerca disimularea legăturii între ei şi tinere.
Au fost descoperite 5 apartamente în municipiul Deva, un apartament în municipiul Alba-Iulia, 2 în municipiul Reşiţa şi un apartament în municipiul Râmnicu-Vâlcea.
În urma activităţilor investigative, cei patru au fost conduşi de polițiști la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Hunedoara pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here