HUNEDOARA: ACCIDENT MORTAL PE DN 76

0

Un motociclist și-a pierdut viața, duminică, în județul Hunedoara. Accidentul rutier s-a produs pe DN 76, pe raza localității Vălișoara.
În data de 26.08.2018, ora 13:30, Poliția Municipiului Brad, a fost sesizată prin apelul de urgență 112, că pe DN 76 pe raza localității Valisoara, a avut loc un accident mortal.
Polițiștii ajunși la fața locului in urma cercetărilor efectuate, au constatat că, un bărbat in vârstă de 42 de ani din localitatea Les, județul Bihor, in timp ce conducea o motocicleta pe DN 76 pe sensul de mers Deva – Brad, a acrosat un parapete de pe sensul său de mers iar in urma impactului acesta a fost aruncat pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar condus de un bărbat in vârstă de 47 de ani din localitatea Vetel, județul Hunedoara.
In autoturism se aflau inca două persoane in calitate de pasageri. Atât conducătorul auto cât si pasagerii din autoturism, nu au suferit leziuni. Conducătorul motocicletei a decedat pe loc. Traficul a fost blocat, însă la această oră se circulă alternativ.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here