Hoți din Vulcan prinşi în Hațeg

0

Gruparea de spărgători era formată din șase tineri cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani, toți din Vulcan, iar paguba creată se ridică la peste 5000 de lei.
Indivizii suspectați de furt calificat au operat la adăpostul întunericului și au luat în vizor o societate comercială din localitatea Oțelul Roșu. Au pătruns în incintă și după ce au luat tot ce putea fi valorificat ușor, au dispărut cu un autoturism.
Polițiștii din Oțelu Roșu le-au luat urma și și-au anunțat colegii din Hațeg. ”A fost solicitat sprijinul structurilor de poliţie din apropiere, ulterior poliţiştii din oraşul Haţeg au oprit în trafic un autoturism în care se aflau şase bărbaţi, iar la controlul efectuat, în interiorul autoturismului au fost identificate bunurile furate şi obiecte folosite la forţarea uşilor de acces în societatea comercială.
Valoare bunurilor furate este de aproximativ 5000 lei, acestea fiind recuperate şi restituite părţii vătămate”, spun reprezentanții IPJ Caraș-Severin. Cei șase suspecți au fost reţinuţi de poliţişti şi duși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din județul vecin. Indivizii sunt cercetați pentru furt calificat și riscă ani grei de închisoare dacă vor fi găsiți vinovați.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here