HANDBAL ”Tigrii” caută revanșa cu Steaua PRESA x

0

“Tigrii” caută revanșa cu Steaua
Handbaliștii de la CSM București sunt gata de confruntarea cu liderul Ligii Zimbrilor
Revanșa este cuvântul de ordine în vestiarul ”tigrilor” înaintea meciului de luni, cu Steaua (ora 18.00, sala Rapid). Handbaliștii de la CSM București sunt la șase puncte în urma liderului și pregătesc partida cu gândul doar la victorie și la cele trei puncte care i-ar face să urce în clasament și i-ar apropia mai mult de primul obiectiv, calificarea în play-off-ul Ligii Zimbrilor.
Jucătorii lui Vlad Caba s-au impus în prima partidă de la reluarea campionatului, 24-21 cu Suceava, partidă în care au încercat să mai pună la punct detaliile care nu au mers prea bine în pregătire.
„Meciul cu Suceava per total a fost bun, util, am exersat lucruri pentru duelul cu Steaua”, a explicat portarul Ionuț Ciobanu, în timp ce interul Ionuț Ramba a precizat: ” A fost un antrenament foarte bun în prima repriză, de la pauză am pierdut vremea, nu ne-a ajutat deloc ce am făcut în partea a doua. Importante au fost cele 3 puncte. Mai sunt lucruri de pus la punct în vederea jocului cu Steaua, cele mai importante sunt încrederea și să nu mai pierdem concentrarea în anumite momente ale partidelor”.
Cum era și normal, după fluierul de final al jocului cu Suceava gândul handbaliștilor de la CSM București a zburat către derbiul de luni. ”Este vorba despre mai multe lucruri, nu este doar un simplu meci… Sunt foarte importante punctele, avem de luat o revanșa pentru meciul din Cupa României și una în fața suporterilor”, a spus Ciobanu, sportiv a cărui carieră este legată de clubul roș-albastru. ”Steaua este echipa unde m-am format, am jucat acolo zece ani și meciurile cu ei sunt total aparte. Ne luptăm pentru play-off alături de alte cinci echipe, Steaua este unul dintre adversari, tocmai de aceea întâlnirea de luni este atât de importantă”, a punctat portarul ”tigrilor”.
Și Ionuț Ramba a vorbit despre revanșă și despre dorința lui și a coechipierilor să echilibreze balanța duelurilor cu Steaua: ” Mă gândesc la cele trei puncte pentru că dacă ne uităm pe clasament, vedem că s-ar schimba situația noastră dacă vom invinge. Toate meciurile sunt importante pentru play-off, orice punct pierdut ne trage în jos. Nu este vorba doar de revanșa pentru jocul din Cupa României, este și pentru cel din tur. E un derbi al orgoliilor. Pentru mine nu este un meci oarecare, în situația în care suntem, trebuie să-mi iau și două  revanșe față de ei, sunt mai multe elemente la mijloc…”
Interul vicecampioanei susține că echipa sa este pe un drum ascendent, încă departe de potențialul maxim, dar un succes cu Steaua le-ar face extrem de bine pentru moral:” Suntem undeva la 60-70 la sută din ce putem arăta pe teren și avem de unde să creștem. Jocul de luni va fi foarte încrâncenat, echilibrat, dar sper să ne bucurăm la final noi și să luăm cele trei puncte. Într-un astfel de derbi contează tot ce este în mediul din jur, tot ce se întâmplă la nivel de conducere, de staff, de echipă, în tribună… toate sunt elemente importante și sperăm să ne fie nouă favorabile”.
Bilete costă 10 lei
Derbiul etapei 17 din Liga Zimbrilor are loc luni, de la ora 18.00, la Sala Rapid. Biletele pentru meciul dintre CSM București și CSA Steaua București costă 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii, studenți sau pensionari și pot fi achiziționate din rețeaua Eventim (http://www.eventim.ro/ro/bilete/csm-bucuresti-2017-2018-sala-sporturilor-giulesti-rapid-477469/event.html ). De asemenea, tichetele se vor pune în vânzare și la casele de bilete de la Sala Rapid, luni, de la ora 16.00.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here