FLAGRANT! REȚINUȚI PENTRU TRAFIC CU DROGURI DE MARE RISC – VIDEO

0

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- S.T. Iaşi au depistat în flagrant un bărbat care a introdus în ţară, ascunse în autoturism, 200 de grame de cocaină. De asemenea, a mai fost depistat un tânăr, care transporta substanțe cu efecte psihoactive. Cei doi au fost arestaţi preventiv.

 
VIDEO

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- S.T. Iaşi au depistat în flagrant un bărbat, de 36 ani, din municipiul Paşcani, care a introdus în ţară, cu autoturismul, ascunse în locaşuri special amenajate, 200 de grame de cocaină, droguri de mare risc care ar fi fost procurate  dintr-o țară din vestul Europei.
 
La aceeaşi dată, poliţiştii B.C.C.O. Iaşi au depistat un tânăr, 26 ani, din orașul Târgu Frumos, în timp ce se deplasa pe raza orașului Târgu Frumos, la volanul unui autovehicul, fără a avea permis de conducere. Acesta transporta substanțe cu efecte psihoactive, cel mai probabil în scop de comercializare.
 
Simultan cu prinderea în flagrant a celor doi bărbaţi, au fost efectuate 7 percheziții domiciliare la adresele acestora, fiind ridicate diferite cantități de droguri, substanțe ce ar avea efecte psihoactive, bani susceptibili a proveni din traficul de droguri (lei, euro), un autoturism de lux, precum și diferite bunuri care ar fi servit la comiterea infracțiunilor.
 
În baza probatoriului administrat în cauze, procurorii D.I.I.C.O.T.- S.T. Iaşi au dispus reținerea celor doi pentru 24 de ore, iar ulterior aceştia au fost prezentaţi judecătorilor Tribunalului Iași, care au dispus arestarea lor preventivă.
 
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de introducere în țară și trafic cu droguri de mare risc (cocaină) şi efectuare de operațiuni, fără drept, cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.
 
Poliţiştii B.C.C.O. Iaşi au beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi şi al jandarmilor ieşeni.
 

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here