FIRME DE MAXI TAXI DIN VALE, AMENDATE CU 500 DE MILIOANE DE LEI VECHI

0

Sancţiunile au fost date în urma unei acțiuni de control pe linia transportului județean de persoane efectuat pe raza localităților Aninoasa și Lupeni.
În urma acestei acțiuni, s-a constatat că 5 operatori de transport (Eurohod Tour SRL Târgu-Jiu, Unirea Ecotrans SRL Petroșani, Londo BCD Tour SRL Aninoasa, Darmirektrans SRL Târgu-Jiu și Emadis Servicii SRL Uricani) efectuau transport de persoane fără a deține licență de traseu.
Prin urmare, au fost întocmite procese verbale de constatare și sancționare și s-a dispus achitarea unor contravenții în valoare de 10.000 lei pentru fiecare operator, în conformitate cu Legea nr. 92/2007 privind serviciile de transport public local. Adrian David, consilier județean cu atribuții de vicepreședinte al Consiliului Județean Hunedoara, în calitate de coordonator al Serviciului Autoritate Județeană de Transport a declarat următoarele: ”Acest control face parte dintr-un amplu program destinat eradicării fenomenului ”pirateriei” în transportul rutier de persoane, urmând ca astfel de acțiuni să fie efectuate ori de câte ori va fi necesar.”
rps20150211_115557

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here