Fenomene periculoase în mai multe județe din țară

0

Şapte judeţe – Caraş-Severin, Timiş, Sibiu, Braşov, Prahova, Argeş şi Dâmboviţa – sunt sub cod galben de vânt puternic pentru zona de munte.

Pentru judeţele Timiş şi Caraş-Severin, atenţionarea emisă de meteorologi este în vigoare până la ora 14.00, interval în care vor fi intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală viteze de 60-85 de kilometri la oră, iar la munte, la altitudini de peste 1700 de metri, vor fi rafale de 90-100 de kilometri la oră.

Tot până la ora 14.00 este în vigoare şi atenţionarea cod galben pentru judeţele Sibiu (zona de munte, Sibiu, Avrig, Tălmaciu, Roşia, Şelimbăr, Turnu Roşu) şi Braşov (zona de munte). Se vor semnala intensificări ale vântului care vor atinge şi depăşi la rafală 55-60 de kilometri la oră, iar în zona montană înaltă 80-90 de kilometri la oră, spulberând zăpada pe creste.

Judeţele Prahova, Argeş şi Dâmboviţa sunt sub cod galben până la ora 13.00, interval în care în zona de munte vor fi intensificări ale vântului care vor atinge la rafală 90-110 kilometri la oră.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here