Femeia-jandarm bătută de protestatari este sergent major.Are doar 20 de ani și riscă să rămână paralizată!

3

Marius Militaru, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, a făcut mai multe precizări despre femeia-jandarm care, în urma violențelor, poate rămâne paralizată.

”Avem o colegă care a fost bătută cu bestialitate. La acest moment, are o suspiciune serioasă de ruptură de coloană cervicală, cu riscul de a rămâne paralizată. Aproape că sunt bulversat de ce am văzut. Mi-a fost greu să privesc imaginile acelea. Nu încerc să emoționez pe nimeni, dar vă transmit un sentiment absolut uman și firesc”, a zis Marius Militaru la un post de televiziune.

”Oamenii de la un fast-food din apropierea Pieței Victoriei au avut un apel pe 112 și au cerut intervenția pentru că se devastau vitrinele. Într-o primă intervenție, au fost colegii noștri de la Poliție, dar au fost atacați de niște huligani. Apoi a fost trimis  un dispozitiv de jandarmi în care se afla și colega noastră, sergent major, de 20 de ani. Se ataca din foarte multe locuri. A fost scoasă în viață de acolo datorită colegilor noștri”, a mai spus Marius Militaru.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

3 COMENTARII

  1. A fost scoasă în viață de acolo datorită colegilor noștri”, a mai spus Marius Militaru.
    Cred ca e orb daca a vazut ca au scapat-o colegii!

  2. A fost scoasă în viață de acolo datorită colegilor noștri”, a mai spus Marius Militaru.
    Cred ca e orb daca a vazut ca au scapat-o colegii!

  3. A fost scoasă în viață de acolo datorită colegilor noștri”, a mai spus Marius Militaru.
    Cred ca e orb daca a vazut ca au scapat-o colegii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here