Fantezii erotice ale femeilor pe care barbatii ar trebui sa le cunoasca

0

Femeile au fantezii sexuale? Daca da, cum difera fanteziile lor de cele ale barbatilor? Sunt mai romantice… sau pot fi la fel de erotice si de pline de sexualitate bruta ca ale barbatilor?
Cat de des intalnite sunt fetisurile la femei? Si de ce femeile nu discuta despre fanteziile sau fetisurile lor la fel de des ca barbatii?
Iti suna cunoscute aceste intrebari? Daca esti la fel ca milioanele de barbati care sunt confuzi in legatura cu ce isi doresc CU ADEVARAT femeile in pat, atunci aceste intrebari sunt absolut naturale!
Vestea buna este ca specialistii au facut mii de studii cu privire la sexualitatea feminina, care arata ca majoritatea acestora are fantezii, chiar daca nu le recunosc dechis. Vrei cateva exemple?
Iata doua dintre cele mai des intalnite fantezii sexuale ale femeilor.
1. Sexul in locuri publice
Mai mult de 75% dintre femei cred ca exhibitionismul este artistic… si erotic. Cu alte cuvinte, partidele de sex in aer liber sunt considerate extrem de atragatoare de marea majoritate a femeilor… chiar daca acest lucru ii ia prin surprindere pe multi barbati. Adevarul este ca, in timp ce exhibitionismul este una dintre cele mai suprinzatoare fantezii sexuale pe care femeile le ascund, in mod bizar barbatii considera aceasta idee nu foarte stralucita, din cauza pericolului la care se expun.
2. Dominarea sexuala
Iti vine sa crezi sau nu, in urma cu cativa ani, femeile nu doreau sa vorbeasca deloc despre aceasta fantezie sexuala.
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here