Explorează sexul de tip bondage! Uite ce trebuie să faci ca să-ți placă!

0

Dacă stresul de zi cu zi iți acaparează viața și gândurile, poate a venit momentul să încerci ceva nou.

 

Bondage-ul este asociat de obicei cu sexul dur. Însă există și o parte mai tandră care poate fi un adaos și care te va face să te bucuri de viața ta sexuală.

Bondage-ul ușor poate fi o parte plăcută din sexul pasional, iar dacă nu l-ai încercat pănă acum, este momentul să o faci. Trebuie să accepți dacă ai anumite constângeri erotice, însă că nu vei folosi niciodată frânghii, bice și poziții acrobatice.

Trebuie să stai confortabil în pat, permițându-i partenerului să iți țină încheieturile în timp ce te satisface. Iată câteva ponturi care te vor face să te bucuri de acest tip de sex.

1. Renunță la catușe – Nu sunt potrivite pentru primele încercări. Sunt reci, grele și iți afectează pielea. În schimb, încearcă ceva mai light. Un sal poate fi perfect pentru încheieturile tale. Cea mai buna opțiune ar fi cravatele destinate acestui tip de sex.

2. Vorbește cu iubitul tău
 – Înainte de a începe, discuția cu partenerul pentru a fi sigură că sunteți pe aceeași lungime de undă. Spune-i exact ce iți dorești și ce nu vrei să se întâmple.3. Predă-te – Gândește-te că iei o mică vacanță de la viața ta stresată. Lasă-l să iți facă ce vrea și să te satisfacă așa cum își dorește. În acest fel, renunți la control și putere pentru o scurtă perioadă de timp.

4. Lasă-l să te lege la ochi – Dacă nu reușești să te concentrezi, aceasta poate fi o idee foarte buna. În acest fel, vei reuși să simți doar senzațiile potrivite și să intri în această scenă erotică.

5. Schimbă rolurile – Chiar dacă iți place să fii supusă, asigură-te că schimbați rolurile din când în când. Poate fi amuzant și foarte excitant. În acest fel, puteți descoperi părți din voi pe care nu știați că le puteți stimula.

6. Explorează-ți fanteziile – După câteva sesiuni de bondage, poți începe să iți dorești mai mult. Încearcă noi poziții, joacă un rol în pat și discută cu partenerul despre ce urmează să faceți.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here