UPDATE : Exclusivitate! Adolescent din Petrila nenorocit de un șofer. Familia tânărului se teme de mușamalizarea cazului!

0

O familie din localitatea Petrila se teme că vinovatul unui accident rutier, care le-a nenorocit băiatul, va scăpa nepedepsit. Ancheta polițiștilor bate pasul pe loc iar tânărul nevinovat se chinuie într-un spital din Timișoara.
Părinții tânărului spun că sunt două săptămâni de la accident și polițiștii nu i-au luat măcar o declarație băiatului lor dar nici tinerei care conducea, rănită ușor și ea în accident. De cealaltă parte, șoferul suspectat că a condus băut și a provocat tragedia nu recunoaște nici acum că se afla la volan, deși este cercetat penal.

Teribilul accident a avut loc la finele lunii mai a.c., în localitatea Petrila iar adolescentul grav rănit, Iulian Răduca (17 ani) era pasager într-o mașină condusă de o prietenă a sa. Cei doi se îndreptau spre Lonea când de pe un drum secundar le-a tăiat calea un alt șofer. Impactul a fost violent iar adolescentul a fost grav rănit. Șoferul care ar fi vinovat de producerea accidentului, după cum susține familia tânărului, a fugit de la locul accidentului. Acesta era băut și și-a trimis soția să susțină că se afla la volan. Martorii le-au spus anchetatorilor că nu femeia conducea, iar polițiștii din Petrila susțin că i-au dus pe amândoi la spital pentru a le stabili alcoolemia. ”Vrem doar să se facă dreptate și credem că se încearcă mușamalizarea. Copilul meu a ajuns la Petroșani cu fracturi iar medicii de aici au spus că trebuie trimis la Timișoara, dacă dorim să nu rămână invalid. Suntem o familie înstărită și am avut bani pentru a-i asigura cel mai bun tratament, iar până acum am cheltuit peste 10 mii de lei. Recuperare va fi de lungă durată și foarte costisitoare dar nu banii sunt problema. Ce se întâmpla dacă era un copil amărât, rămânea invalid pe viață. Băiatul este pasionat de motociclete și schi, sporturi pe care nu le va mai putea practica”, susține familia adolescentului. Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele șoferului vinovat de producerea accidentului. ”Există un dosar penal în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani, pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice. Din primele cercetări s-ar părea că vinovat este un bărbat de 39 de ani din Petrila și urmează a fi administrate toate probele în vederea clarificării situației și luarea măsurilor care se impun”, a declarat subcomisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Pe de altă parte, părinții minorului care a căzut victimă șoferului băut au motive să se teamă că ar putea scăpa nepedepsit. Oamenii susțin că sunt două săptămâni de la accident și polițiștii nu i-au luat măcar o declarație băiatului lor dar nici tinerei care conducea, rănită ușor și ea în accident. De cealaltă parte, șoferul suspectat că a condus băut și a provocat tragedia nu recunoaște nici acum că se afla la volan, deși este cercetat penal.

PicsArt_06-16-12.03.32
PicsArt_06-16-12.06.51

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here