Echipe operative ale Apa Serv pregătite să intervină de urgenţă în Valea Jiului

0

Echipe operative constituite la nivelul operatorului de apă din Valea Jiului, Apa Serv Valea Jiului SA, sunt pregătite să intervină de urgenţă, în funcţie de situaţiile apărute în teren.

Judeţul Hunedoara se află sub Cod Portocaliu de precipitaţii abundente, iar conducerea Apa Serv a dispus măsuri în regim de urgenţă, astfel încât să se poată interveni în cel mai scurt timp în cazul unor situaţii ce pot apărea în teren.

“Pentru că paza bună trece primejdia rea, imediat ce s-a primit informația de la ISU Hunedoara, că Valea Jiului se află astăzi, de la ora 16,00 la ora 23,00 sub COD PORTOCALIU de precipitații abundente, s-a convocat o ședință operativă a Comandamentului instituit la Apa Serv Valea Jiului. Vom urmări permanent evoluția precipitațiilor și vom evalua în timp real situația din teren, astfel încât să putem interveni în mod operativ, imediat, cu echipe și utilaje acolo unde va fi nevoie. Sperăm să trecem cu bine și peste această nouă provocare pe care ne-o pune în față natura, în această vară atât de capricioasă până în prezent”, a declarat Costel Avram, directorul general al Apa Serv Valea Jiului SA.

Pentru intervențiile operative în cazul unor situații de urgență în această perioada Apa Serv are pregătite echipe și echipament specific după cum urmează, coordonate la nivel central de Director General Costel Avram, Șef Dep. Producție – Ionică Cristian, Șef Dep. Exploatare – Florin Donisă:

Petrila: ing. Benke Alexandru, 4 muncitori, autocombinata pentru canalizare, buldoexcavator, motopompă, mașină transport.

Petroșani: ing. Pavel Romulus, 8 muncitori, autocombinata pentru canalizare, buldoexcavator, motopompă, 2 mașini transport.

Vulcan-Aninoasa: ing. Mihai Costel, 4 muncitori, autocombinata pentru canalizare, motopompă, mașină transport.

Lupeni-Uricani: ing. Maxer Aurelian, 4 muncitori, autocombinata pentru canalizare, buldoexcavator, motopompă, mașină transport.

În funcție de evoluția fenomenelor periculoase efectivul de muncitori și utilaje poate fi mărit, a precizat conducerea SC Apa Serv Valea Jiului SA.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here