Drogurile îi transformă pe tinerii din Hunedoara în ”zombi”. Ultima scenă: Un tânăr “lovit” la scara unui bloc de pe Strada Alexandru Sahia din orașul Petrila – VIDEO

3

În ultima vreme, fenomenul drogurilor a luat o amploare nemaivăzută, în județul Hunedoara. Zeci de tineri sunt observați și uneori filmați în diverse ipostaze, în timp ce se droghează sau în timp ce dorm pe asfalt, în fața unor insțituții publice, în fața unor scări de bloc sau chiar în parcurile publice.

Ultima imagine ”hard” este de astăzi, cu doi tineri, suprinși în zona Spitalului din orașul Petrila.După un schimb de vorbe și probabil de substanțe interzise, unul dintre tineri pare că se droghează chiar în fața unei scări de bloc de pe Strada Alexandru Sahia.

VIDEO

Primii care ar trebui să intervină și să își facă treaba ar trebui să fie polițiștii și jandarmii. Cele două instituții, ar trebui să fie, în prima linie în combaterea acestui fenomen, având atribuții pe linie de ordine publică. Cei de la DIICOT au posibilitatea să facă dosare penale. Dar sesizările ar trebui să le facă Poliția și Jandarmeria. Din păcate,în prezent, se constată o scădere a vârstei celor care consumă droguri și acest consum de droguri ar trebui combătut și prin implicarea societății.

Vom revenii cu un material amplu despre consumul și traficul de droguri!

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

3 COMENTARII

 1. Marius Bulai Astai Ilie frate 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  Alex Pasăre Marius Bulai si nu altu ✌️😂😂😂😂💪💪💪 nu se lasa dracu

  Marius Bulai Cum dracu sa se lase dacă ii vecin cu aneu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  Ungureanu Mădălin Gabriel Ilie Corzac Ilie Corzac Ilie Băă Ilie Corzac 😂

  Alex Pasăre Ungureanu Mădălin Gabriel hahahhahahha😂😂😂😂

  Marius Bulai Ungureanu Mădălin Gabriel nu-l da de gol 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  Ilie Corzac Aneu pisamas pe tine

  Ilie Corzac Mă doare în pula de Ce crede lumea ce pula mea postezi ma lache veziti de drogurile tale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here