Dragnea: Nu înțeleg de ce președintele Klaus Iohannis întârzie proiectele care ar putea aduce o viață mai bună românilor

0

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat, vineri seară, după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că ședința CSAT pentru buget va avea loc marți, că nu înțelege de ce președintele Klaus Iohannis întârzie avizul pentru proiectul de buget.
“Așa cum știe toată lumea, anul trecut, proiectul de buget a fost adoptat într-o zi, a doua zi a fost trimis avizul CSAT. Nu s-a dorit acest lucru. Guvernul a transims proiectul la Administrația Prezidențială, Guvernul era pregătit să aștepte până la orice oră. Noi, la Parlament, la fel, eram pregătiți să așteptăm până la orice oră. CSAT putea fi convocat într-o oră. Nu am reușit să înțeleg noțiunea termenului de celeritate de azi până marți. Da, avizul este consultativ, dar așteptăm până marți ședința. Așteptăm să se termine cu celeritate ședința CSAT.”

Președintele PSD a explicat că președintele nu este la prima astfel de întârziere.
“Din păcate, așa s-a întâmplat și cu alte proiecte de legi, doar doar să se întârzie proiectele care ar putea aduce o viață mai bună pentru români. De ce s-a ajuns la această concluzie, nu pot să înțeleg.”
“Ministrul de Finanțe a discutat cu fiecare ordonator principal de credite și a explicat că fiecare instituție are suficienți bani pentru funcționarea în regulă. Nu se pune problema să existe vreun risc în ceea ce privește funcționarea statului”, a explicat Dragnea.
“Scrisoarea președintelui către Sorin Grindeanu este un gest politic și folosește orice gest pentru a lovi, pentru a ataca, pentru a critica guvernul”, a punctat Liviu Dragnea.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here